Për ne

Për ne

ProMAX Studio është kompani e cila merret me dhënien e shërbimeve audio, video dhe foto, e specializuar në këto lëmi: • Xhirimin e Dasmave, Fejesa, Syneti, Ditëlindje • Evente të ndryshme • Xhirimin dhe Editimin e videospoteve reklamuese • Dizajn të Logo-ve, Broshura, Kartëvizita, Flyera, Postera etj.

ProMAX Wedding Studio

Lajmi i fundit